ЧЗВ за лазерно рязане и лазерно гравиране

Вариантите за поръчка са няколко: Чрез телефонно обаждане на някой от посочените контакти, чрез изпращане на мейл, или чрез контактната форма, намираща се във всяка една от страниците. При заявка, ще бъдат уточнени подробностите по поръчката, като например срок за изпълнение, детайли по плащането и доставката.

Поради технологичната специфика при работа с лазер, като например разнообразните материали, различните дебелини, разликите при времето необходимо за работа с тях, количества и други фактори, не сме оповестили ценова листа за голяма част от услугите и продуктите, които предлагаме. Коректна цена можете да получите като се свържете с нас или ни изпратите запитване. По този начин ще калкулираме цена за Вашият случай, без тя да е завишена или по-ниска, с което бихме Ви подвели при посочени фиксирани цени.

Плащане:
1. Плащане при доставка (наложен платеж): При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера – можете да използвате вградения модул за доставки чрез куриерска фирма „Еконт“, с което ще се възползвате от 20% намаление за сумата на доставката.

2. Плащане по банков път: Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната по – долу от „Лазаров дизайн“ банкова сметка; при получаване на стоката дължите на куриера само стойността за доставката. Непосредствено след получаване на информация за извършен банков превод, поръчката ви се счита за приета и се преминава към изпълнение и доставка.

„ИHВЕСТБАHК“ АД

IBAN : BG79IORT73771007057400

BIC: IORTBGSF

3. Плащане в брой: Заплащането на дължимата сума се извършва на място в офиса на фирма „Лазаров Дизайн“ЕООД, на адрес: гр. Варна, ул. „Георги Бенковски“ №79, или по допълнителна направена уговорка за мястото и начина на плащане.
Доставка:
Работим с всички куриерски фирми, като можете да изберете най-удобният за Вас вариант. При доставки с куриерска фирма „Еконт“ ползвате 20% отстъпка от стойността на куриерската услуга.

Обща информация

Процесът на лазерно гравиране е базиран на технология, която се използва множество разнообразни материали, като обикновено се използва за промишлени производствени приложения. Лазерното гравиране работи на принципа на насочване на силно концентриран лъч с голяма мощност на изхода на лазера, с помощта на компютър, с който се управлява целият процес. В следствие на обработката, според вида на материала повърхностния му слой или се топи, изгаря, в някой случай се, или се издухва от струя от газ, като чрез това нарушава повърхностния слой на материала. Правейки това само в определени области, зададени чрез управляващ компютърен софтуер се получава и исканото изображение. на база тази информация реално единствено ограничение за гравирането на материалите е изходната мощност на лазера. Технологията, на която е базиран лазера също има значение. Съществуват три основни типа лазери използвани за лазерно рязане и гравиране. CO 2 лазерът е подходящ за рязане, пробиване и гравиране. Неодимовият (Nd) и неодим итрий-алуминиев гранат ( Nd-YAG ) лазери са идентични по стил и се различават само по вида на приложението им. Nd се използва за разпробиване и на места където се изисква висока енергия, но ниска повторяемост на обработката. Лазер Nd-YAG се използва, когато е необходима много висока мощност и за пробиване и гравиране. Както СО 2 и Nd / Nd-YAG лазери могат да бъдат използвани за заваряване.

При нас можете да гравирате

Нашите производствени възможности позволяват обработката и гравирането на следните материали: плексиглас, вералит, стъкло, дърво, MDF, ПДЧ, фазер, картон, текстил, кожа (изкуствена и естествена), алуминии, ABS (двуслойни плоскости), корк, пластмаси, метали с покритие, мрамор, камък, печатни платки и дори бобени зърна. Разбира се това предполага, че към този списък се причисляват всички продукти изработени от тези материали. В действителност обаче, при някой от тях като например пластмасите, съществуват много разновидности на материала и неговите физични и химични свойства, което прави някои от тях негодни или неподходящи за лазерно гравиране. Затова в повечето случай, е желателно да се направят проби с конкретния материал, за да се направи преценка дали са задоволителни резултатите. Тези тестове се налагат и за да бъдат подбрани оптималните работни режими на лазерния гравир.

Напрактика ограниченията за лазерно рязане на различни материали са единствено технологични, изразяващи се в спецификацията и технологичните параметри на конкретната машина. Към този момент с нашите производствени възможности предоставяме услугата за лазерно рязане на следните материали: плексиглас, вералит, стъкло, дърво, MDF, ПДЧ, фазер, картон, текстил, кожа (изкуствена и естествена), ABS (двуслойни плоскости), корк, както и някои видове пластмаси, позволяващи лазерно рязане. Съществуват много разновидности на някои от изброените материали и техните физични и химични свойства, което прави част от тях негодни или неподходящи за лазерно рязане.