Гравиране на запалки

Предлагаме ви услугата гравиране на запалки, като Ви предоставяме избор на модел от каталогът ни или работа с Ваша запалка. Газовите и бензинови запалки тип „Zippo“ например, се характеризират със своята изключителна надеждност и сигурност и се смятат за необходим и стилен аксесоар за всеки пушач. Подарък, който определено ще направи впечатление. Технологията на гравиране на запалки е подходяща за изобразяване на текст, лого, снимка, емблеми на футболни отбори, празнични послания и всякакъв вид други изображения. Гравираните изображения са изключително трайни и дълго ще красят и придават уникален вид на запалката, като с това ще напомнят за жеста, който сте направили.

Важно!

При гравиране на запалка донесена от клиент, трябва да се има предвид, че различните материали се обработват с различни работни режими на лазерния гравир, което в много случаи налага да се направи проба, за да бъдат отлични получените резултати. Добре е да е предвидена мостра от модела запалка, върху който ще се гравира.

Друга подробност е, че не всяка метална запалка е подходяща за гравиране. Някои, особено по-евтините варианти, са изработени от силно топлопроводими материали, след което е положено покритие. Тъй като лазерната технология в основата си представлява топлинно базирана обработка, основния материал в някои случай прегрява и прави образите върху повърхностния слой неясни и размити.

Изисквания при гравиране на запалки

Подходящи за гравиране са всички метални запалки, които имат покритие боя, всички метални запалки, които са без покритие (за предпочитане са с хромирана повърхност, пред тези с матова). Пластмасови запалки, са подходящи за гравиране тогава, когато имат покритие боя. В другите случаи също са годни за гравиране, но резултатът е по-неясен и блед. Препоръчително е при желание за гравиране на запалки произведени от пластмаса, предварително да се свържете с нас и да огледаме модела, за да преценим дали е годна за гравиране. Гърмящите в лазера запалки не са сред любимите ни гледки…

Каталог рекламни запалки

Предлагаме Ви каталог с рекламни запалки актуален за 2014-та година. За част от предлаганите артикули е необходимо да бъде направена предварителна заявка обвързана с определен срок за доставка. Свържете се с нас, за да проверим за наличността на избрания от Вас артикул, или направете запитване чрез контактната форма по-долу.

 

Каталог гравиране на запалки


Формуляр за запитване