Подаръци

Предлагаме Ви изработка на уникални и нестандартни подаръци подходящи за мъже, жени, деца и за всеки един от най-скъпите Ви хора. Ако търсите идея за уникален и оригинален подарък, може да ни се доверите както за идеята, така и за нейната реализация! Необходимо е единствено да се свържете с нас, за да обсъдим подробностите по проекта, да го разработим и осъществим! Използвайки разнообразната производствена база, с която разполагаме, бихме могли да Ви предложим най-различни идеи за уникален подарък, изработен от разнообразни материали и техники за изпълнение. Разбира се идеята за подарък може да бъде изцяло Ваша. Ние сме насреща за  да Ви бъдем полезни при доразработването на тази идея и нейното осъществяване.
Всички знаем, че подаръкът не е просто предмет, а е символ, който се поднася на близък човек в знак на уважение. За да изразите това отношение към своите близки хора, е добре да заложите на уникални, качествени подаръци изработени по поръчка. Така ще покажете специално отношение. Оригиналните проекти и качественото изпълнение ще допринасят за правилно отправеното послание към Вашите любими хора. С подаръци, отличаващи се от стандартните, впечатлението и изразът на отношение, което ще предизвикате в получателя на подаръка, е в пъти по-голямо, от това при трационните подаръци.

Подаръци с комбинирани техники

Подаръци с лазерно гравиране

Някои от материалите, с които най-често работим, бихте могли да разгледате в сайтът ни. Това са плексигласът (лят или екструдиран) чрез лазерно рязане или гравиране, PVC фолиа (напечатани или изрязани по контур), ABS (двуслойни плоскости) гравирани или изрязани по контур, гравиране на стъкло, гравиране или рязане на MDF и много други. Комбинирайки тези материали и съответните техники за обработката им при изпълнение на проекта, се стига до интересни, разнообразни и уникални резултати, които ще изненадат приятно получателя на подаръка. В някой случай услугите ни са полезни като допълнение на вече съществуващ подарък – например при гравиране върху него, при изработка на кутии, изработка на постамент за художествена отливка или друг предмет.

Формуляр за запитване