Рекламни химикалки

Химикалът е един от най-често използваните предмети от бита, особено при работещите хора. Пишещият инструмент, също както и подписът и почеркът, изразява кой си и какъв искаш да бъдеш. Използването на индивидуализирани химикали и писалки се среща все по-често при провеждане на рекламни кампании или поднасяне на уникален подарък, като израз на специално отношение. Ние ще обърнем внимание както на по-стандартните поръчки, така и на разработката и изпълнението на индивидуален проект.

Подходящи приложения на гравираните химикали:

  • Луксозни химикалки;
  • Рекламни химикалки;
  • Бизнес химикалки;
  • Детски химикалки;
  • Химикалки за подарък;
  • Цветни химикалки.

mb-10-lay-700_1 pens 4 pen 5 pen pen 2

 

 

 

 

 

 

 

Всеки химикал ли може да бъде гравиран?

Не всеки материал, от който са изработени химикалките е подходящ за гравиране. За това Ви препоръчваме, предварително да се свържете с нас и да обсъдим конкретния модел и направим тестове ако е необходимо. Повечето съвременни производители на химикали и писалки, пускат серии или изцяло изработват изделията си така, че те да са подходящи за лазерно гравиране. Обикновено това е упоменато в каталога или съпътстващата изделието листовка. Ако такава информация липсва, често единствения и широко разпространен метод е проверката на принцип „проба-грешка“. Един брой е достатъчен, за да изберем най-добрият работен режим за гравиране, за постигане на оптимални резултати. В нашият каталог, достъпен по-долу, с цел да избегнем тази необходимост, сме подбрали рекламни химикалки и комплекти, които са подходящи за лазерно гравиране. Отговорността за тази пробна бройка или серия в този случай е наша.

Каталог рекламни химикалки

Предлагаме Ви каталог с рекламни химикалки за 2014-та година. Постарали сме се да подберем пълен набор от рекламни химикалки, които са  подходящи за лазерно гравиране. В каталогът ни ще намерите рекламни химикалки, бизнес химикалки,  химикалки за подарък, луксозни химикалки и офис комплекти. За част от предлаганите артикули е необходимо да бъде направена предварителна заявка обвързана с определен срок за доставка. Свържете се с нас, за да проверим за наличността на избрания от Вас артикул, или направете запитване чрез контактната форма по-долу.

 

Каталог рекламни химикалки


Формуляр за запитване