Рекламни подаръци

Подаръкът е предмет, който се дава  в знак на  уважение. За да изразите това отношение към своите бизнес партньори или клиенти, е добре да заложите на уникални, качествени подаръци изработени по поръчка.  Ако търсите именно това – на правилното място сте! Оригиналните проекти и качественото изпълнение ще допринасят за правилно отправеното послание към Вашите клиенти, бизнес партньори или колеги. С подарък, отличаващ се от стандартните, впечатлението и изразът на отношение, което ще предизвикате в получателя на подаръка, е в пъти по-добро.

Защо ние?

Винаги сме търсили свежи идеи, които да осъществим в комбинация с качествена реализация на проекта. Клиентите ни са ни предпочитали, когато става дума за разработка именно на подобни индивидуални проекти, или когато изработваме по-стандартни изделия. Тук ще Ви предложим някои готови решения и предложения за рекламни подаръци, които могат да се превърнат в търсения подарък, или да Ви вдъхновят с идеи за подарък изработен по индивидуален проект.

Технология

Комбинираните техники при разработка и изпълнение на проекта, водят до интересни, разнообразни и уникални резултати. Именно поради това залагаме на ефектни материали, оригинални проекти и качествено изпълнение. Често при разработка на проектите за фирмен подарък, за база използваме фирменото лого, като го разработим в нов, интересен и уникален вид. От чисто графичен проект, го преобразуваме в триизмерен обект, комбинирайки няколко материала. Най-често използваните материали са гравиран и изрязан по контур прозрачен и цветен плексиглас, PVC фолиа, печат на фолио, ABS (двуслойни) плоскости, стъкло  и др. При по-ефектните подаръци, използваме и LED засветяване, което изключително добре подчертава детайлите изработени чрез гравиране и рязане на плексиглас, или гравюри върху стъкло. В някой случаи, изработваме само допълнение към съществуващ подарък – например при изработка на кутии, гравиране върху подарък, постамент за художествени отливки или друг предмет, добавяне на послание чрез гравиране и др.

Проекти за рекламни подаръци

Представяме Ви няколко предложения за рекламни подаръци, които разбира се могат да бъдат персонализирани спрямо предназначението им.

Формуляр за запитване