Рекламни сувенири

Ще Ви изненадаме с голямо разнообразие от идеи за подаръци, които може да намерите при нас. Предлагаме голям избор по каталог на подаръци и рекламни сувенири за малки и големи, за дома или офиса. Изпълняваме както стандартни поръчки, така и разработка и изпълнение на индивидуални проекти. Изключителна гъвкавост на работния процес и конкурентни цени.

Избора на сувенири може да бъде направен по каталог, достъпен по-долу в страницата, или да изработим такива по Ваш проект, както за масова реклама, така и за специфични случаи, когато търсите подарък за клиенти или бизнес партньори. Идея за такъв подарък могат да бъдат разнообразни модели тефтери, луксозни химикалки, папки, запалки,  бизнес чанти, визитници, калкулатори, сувенирни комплекти, кутии, ключодържатели, различни видове опаковки, пепелници, гривни, аксесоари за бюро, часовници и много други. В комбинация с гравирането на рекламни сувенири, чрез което да ги персонализирате, ние се стараем да отговорим на всички Ваши очаквания при изработката на рекламни сувенири. Работим с куриери за доставка в цялата страна.

Предлагаме:

Каталози за рекламни сувенири

Предлагаме на Вашето внимание каталозите ни за 2014-та година на рекламни материали и рекламни сувенири. Постарали сме се да подберем пълен набор от рекламни сувенири подходящи за лазерно гравиране. Луксозни и обикновени химикалки, тефтери, подаръци, ключодържатели, запалки, визитници, часовници и др. За част от предлаганите артикули е необходимо да бъде направена предварителна заявка обвързана с определен срок за доставка. Свържете се с нас, за да проверим за наличността на избрания от Вас артикул, или направете запитване чрез контактната форма по-долу.


Каталог гравиране на запалкиКаталог гравирани визитнициКаталог "Гравиране на тефтери"    Каталог рекламни ключодържателиКаталог рекламни химикалки

Формуляр за запитване