Рекламни тефтери

Индивидуализирането на тефтери, открай време се е наложило като ефективен метод за поднасяне на подходящ фирмен подарък или рекламен материал. С това Вие показвате лично отношение или пък ненатрапчиво напомняте за себе си, гравирайки фирменото си лого върху тефтерите, които от своя страна са едни от най-използваните офис пособия.
Ние Ви Предлагаме качествени услуги за лазерно гравиране на тефтери на конкурентни цени.

Видове рекламни тефтери

Пазарът в днешно време предлага изключително богат асортимент от модели рекламни тефтери. В нашият каталог сме се постарали да съберем някой от най-предпочитаните модели, които са и подходящи за лазерно гравиране. Размерът на тефтера не е от значение, тъй като лазерната технология дава еднакво прецизни резултати. гравираните изображения разбира се, е добре да са подбрани с размер такъв, че да бъдат достатъчно ясно различими. Технологията за гравиране на рекламни тефтери, разбира се налага някои минимални ограничения. В най-общи линии те зависят от материалът, от който са изработени кориците на изделието. За да бъдат перфектни резултатите всеки път, е желателно да се направят проби с конкретния модел. Производителите, взимайки предвид, че техните продукти са често използвани за лазерно гравиране,  залагат на материали подходящи за тази цел. Принципно ограничение реално не съществува, но крайните резултати не винаги са с задоволително качество. Някога гравирането върху рекламни тефтери с картонена корица дава добри резултати, в други – не.

При поръчка на рекламни тефтери

Желателно е да има заделена бройка за провеждане на тестове, за да се постигнат максимално добри резултати. Това се налага поради разнообразието използвани материали при производството на тефтери, поради което се налага подбор на работните режими на гравиране. В някой случай материалите не са подходящи за лазерно гравиране.

Каталог

Каталог с рекламни тефтери за 2019-та година може да изтеглите от линка по-долу.  Постарали сме се да селектираме модели рекламни тефтери, които са  подходящи за лазерно гравиране. В каталогът ни ще намерите рекламни  луксозни тефтери, обикновени тефтери и офис комплекти. За част от предлаганите рекламни тефтери е необходимо да бъде направена предварителна заявка обвързана с определен срок за доставка. Свържете се с нас, за да проверим за наличността на избрания от Вас модел, или направете запитване чрез контактната форма по-долу.

 

katalog_download_icon_tefteri


Формуляр за запитване