Рязане на MDF/Дърво

Могат да бъдат рязани и гравирани както естествено дърво така и фазер,  MDF,  ПДЧ, шперплат и др. Подходът е особено подходящ за макетиране, изработка на шаблони, гравиране (натиснете тук за повече информация относно гравиране на MDF), изработка на сувенири и уникални персонализирани подаръци. Често технологията е използвана за изработката на интериорни декорации. Тъй като тя е базирана на вид термична обработка, посредством концентриран светлинен лъч, получените срязове при дървения материал са с нагар, който чрез довършителни операции, може да бъде отстранен, или оставен в този вид, когато това е търсеният ефект. Крайните продукти получени чрез лазерно рязане могат да бъдат лакирани или боядисвани.
Лазерното рязане на MDF/Дърво е едно от най-популярните приложения за лазер, тъй като включва изработката на много различни продукти. От интериорни декорации, фоторамки, различни декорации, през шаблони за макетиране,  до дръжки на нож и дъски за хляб, лазерното рязане се използва в почти всяка категория дървообработване.
На база опитът и технологията, с която разполагаме успяваме да Ви предложим ниска цена, високо качество и кратък срок за изпълнение на поръчка. Изработката на изделия по индивидуален проект, както и наличието на инженерни кадри за разработка на проектите ни правят предпочитан изпълнител на поръчки за лазерно рязане на MDF/Дърво и сродните им материали.

Възможности

  • Могат да бъдат обработени както естествено дърво (масив) така и фазер, MDF, ПДЧ, шперплат, корк и др.;
  • Подходяща технология за макетиране;
  • Не се налага смяна на инструмента при рязане и гравиране;
  • Голяма точност на изрязваните детайли;
  • Получените детайли, могат да бъдат лакирани или допълнително обработвани;
  • Изрязваните детайли, могат да бъдат и лазерно гравирани;
  • Прецизна обработка;
  • Рязане на един пас на различни дебели (определят се според конкретния материал);

Приложение

Примери за лазерно рязане на MDF/Дърво


*Лазерното рязане на MDF/Дърво е свързано с услугата лазерно гравиране на Дърво/MDF. Посетете страницата за повече информация

Формуляр за запитване