Лазерно рязане на текстил и кожа

Лазерното рязане е индустриална технология, която използва лазерна техника и компютри за изрязване и гравиране на орнаменти върху различни материали в това число и за рязане на текстил и кожа. Модните дизайнери използват тази технология като алтернатива за създаване на нов и уникален дизайн на облекла, обувки и бижута. Предимство на технологията са точните срязове и бързина на изработка. С технологията, с която разполагаме, могат да се  изрежат мотиви с много детайли и голяма сложност на формите. При създаването на уникални бутикови стоки, този метод е и икономически по-изгоден в сравнение с конвенционалните методи за разкрой на текстил –  например чрез изработка на щанци. Много модни дизайнери ползват технологията за лазерно рязане на текстил и кожа. Може да ни изпратите векторен файл на вашия дизайн или рисунка по която ние да изработим такъв. Лазерите винаги режат точно и изрязаната фигура ще бъде една и съща, независимо от вида на материала и дали са 10 или 10000 броя. Това се случва бързо и лесно, а при нас и на ниски цени!

 Лазерно рязане на кожа

Технологията на лазерно рязане, дава възможност за изработка на редица изделия от изкуствена и естествена кожа. В списъка на тези изделия се нареждат декорации за обеци, колани, гривни, колиета, ключодържатели, обувки и др.
Ето нагледни примери за някой тях:

Лазерно рязане на текстил

При лазерното рязане на текстил също могат да се получат уникални изделия, на които би завидял и най-изтънчения моден дизайнер! Независимо дали става дума за единична бутикова бройка, или производство на малки серии, този метод гарантира ефектни и прецизни резултати. Приложението на тази технология за лазерно рязане на текстил, разбира се, не се ограничава с производството на облекла. Продукти могат да бъдат интериорни декорации, покривала, опаковки, различни десени и т.н. Технологията предлага изключително богато приложение, така че са необходимо единствено креативност и оригинални идеи!
Посочили сме и няколко примера за приложение на технологията.

Формуляр за запитване