Визитници

Визитникът е най-доброто решение за съхранение на Вашите визитки. Независимо от това дали съхранявате собствените или получените визитките, това показва едно уважение към поднесения рекламен материал с контакти за обратна връзка. Идеята, дизайна и изработката на визитката не биха повлияли на крайния и перфектен завършек ако се поднесе смачкана с подгънати ръбове и протрит печат. Моделите и разнообразието от продукти позволява избора и на най-взискателни клиенти. Лазерното гравиране на визитници е един от начините да се отличите от всички останали. Луксозен и гравиран с фирменото лого или Вашите инициали, биха направили впечатление на всеки един съзрял красотата на добре изработения визитник.

Видове визитници:

Визитниците могат да бъдат от най-различни материали. Най-често основата се изработва от алуминии, като след това се добавят декоративни елементи изработени от пластмаса, кожа и други. В по луксозните серии се обшива частично или цялостно с естествена или изкуствена кожа, допълнително за по луксозна визия се добавят и механизми за по-плавно избутване или отваряне на капачето. Като разновидност присъстват и модели с избутващи механизми за визитни картички. Всичко зависи от начина на представяне, как бихте искали да се представите и впечатлите човека от срещуположната страна.

Кога и къде гравирането е най-подходящо:

Лазерното гравиране е начин за изпъкване на Вашия визитник пред останалите. Впечатлението от луксозен визитник с гравирани елементи придава стил, класа и представителност. Най-подходящо и често използвано място за лазерното гравиране ако визитника е с кожена обвивка е именно върху нея. Гравираните елементи, текст или инициали се представят най-добре, когато са поместени върху кожата. При издцяло металните и светли на цвят модели гравираните елементи не изпъкват така добре, както при кожените или тъмни на цвят визитници. Не всеки модел може да бъде гравиран, в нашия каталог достъпен по-долу, можете да разгледате модели, подходящи за гравиране. При желание на клиент с негов визитник за гравиране, изискваме мостра от същия модел за проби и нагласяне на работен режим.

Каталог на визитници:

Предлагаме Ви каталог с визитници за 2014-та година. Постарали сме се да подберем пълен набор от визитници, които са подходящи за лазерно гравиране. В каталогът ни ще намерите бизнес визитници, визитници за подарък и луксозни визитници. За част от предлаганите артикули е необходимо да бъде направена предварителна заявка обвързана с определен срок за доставка. Свържете се с нас, за да проверим за наличността на избрания от Вас артикул, или направете запитване чрез контактната форма по-долу.

 

Каталог визитници


Формуляр за запитване