Рекламни ключодържатели

Днес едни от най-разпространените корпоративни подаръци са именно рекламните ключодържатели. Те могат да покажат Вашия личен стил и са идеален сувенир за подарък към вашите бизнес партньори. Използването на фирмените  лога в дизайнерските рекламни ключодържатели, без излишни детайли – залог за успешен имидж на компаниите. Когато се грижите за вашето фирмено мнение на партньорите и клиентите Ви, винаги обръщайте внимание и на дребните елементи, тъй като именно те изграждат вашия образ. Нека вашите клиенти и бизнес партньори видят, че Вие държите на тях и на качеството на своята работа, а също така и вашия личен имидж на компанията, дори когато става дума за рекламни ключодържатели.  Чрез този рекламен материал ще напомняте ненатрапчиво за себе си на Вашите клиенти, колеги или бизнес партньори!

При избор на модел

Предлагаме на вашето внимание голямо разнообразие от модели ключодържатели, както покупни по каталог, така и изработени от нас. Без значение от изборът Ви, всеки един ключодържател може да бъде персонализиран по Ваше желание. Разгледайте каталогът ни с от най-предпочитаните от наши клиенти рекламни ключодържатели, или ни донесете ключодържател, с който разполагате и искате да бъде гравиран.

Тестова бройка

Желателно е при работа с мостри предоставени от клиента да има заделена бройка за провеждане на тестове, за да се постигнат максимално добри резултати. Това се налага поради огромното разнообразие от използвани материали при производството на ключодържатели, поради което не всеки е подходящ за лазерно гравиране. При работа с наши материали по каталог, отговорността за това е наша и пробна бройка не е необходима!

Каталог рекламни ключодържатели

Каталог с рекламни ключодържатели актуален за 2014-та година може да изтеглите от линкът по-долу.  Избраните модели рекламни ключодържатели  са  подходящи за лазерно гравиране. В каталогът ни ще намерите от луксозни рекламни ключодържатели до по-обикновени, както и такива включени към офис комплекти. За част от предлаганите рекламни ключодържатели, които нямаме в наличност е необходимо да бъде направена предварителна заявка обвързана с определен срок за доставка. Свържете се с нас, за да проверим за наличността на избрания от Вас модел, или направете запитване чрез контактната форма по-долу.

Каталог рекламни ключодържатели


Формуляр за запитване