Изработка на фирмени печати

Един от най-необходимите фирмени аксесоари несъмнено е печатът. Ние ви предлагаме услугата изработка на фирмен печат, което включва изработка на клише и голямо разнообразие от механизми за всякакъв размер печат. Измежду продуктовата ни гама ще намерите датници и номератори с клише, джобни печати – правоъгълни и кръгли, ръчни и автоматични печати с различни размери, самонареждащи печати кирилица/латиница с набор от букви и цифри, като в списъкът са дори и восъчните печати. Изборът можете да направите по каталог, достъпен по-долу в страницата, или да се свържете с нас на посочените контакти или чрез контактната форма.

Основни видове фирмени печати

Подробен списък и спецификации на различните модели фирмени печати, които предлагаме може да намерите в нашият каталог. 

Правоъгълни автоматични механизми

Един от моделите правоъгълни механизми за автоматични печати, които предлагаме е с полупрозрачна рамка на основата, за улеснено позициониране на печата. Предлаганите цветове на корпуса са черен, син, жълт и червен. Моделите се предлагат с долно капаче, което е удобно при пренасяне и съхранение на печата.

Правоъгълен печат

 

Правоъгълен печат

 

Кръгли автоматични механизми

Обикновени ръчни печати

Джобни печати

Поради своята компактност този вид фирмен печат е предпочитан от хората с натоварено бизнес ежедневие, които са често в движение и им се налага често да използват фирменият си печат. Ръчните печати джобен формат, са изключително прецизни с уникален дизайн за лесно боравене, компактни и стилни с иновативен дизайн на устройството, което е патентовано поради своята изключителна мобилност. Предлаганите цветове на корпуса са черен, жълт, син, червен, небесно син, лавандула, пролетно зелено и морско зелено. Предлаганите джобни фирмени печати са кръгли или правоъгълни.

Датници с клише

Номератори

Самонареждащи печати

Восъчни печати

Каталог механизми за фирмени печати:

Предлагаме Ви каталог с механизми за фирмени печати актуален за  2014-та година. За част от предлаганите артикули е необходимо да бъде направена предварителна заявка обвързана с определен срок за доставка. Свържете се с нас, за да проверим за наличността на избрания от Вас артикул, или направете запитване чрез контактната форма по-долу.

Фирмени печати


Формуляр за запитване